Zippy Tibetan Terriër

Giant is niet meer

  • juli 8, 2022

Donderdag 2 juni, 13.45 stond de tijd stil in Buggenum Idol Giant Talk of the Town, internationaal, Multi en Grand Champion is in het bijzijn van al onze Tibetanen in onze handen mogen sterven. Giant heeft destijds het showvirus aan ons gegeven, in stad en land zijn we samen geweest, waarbij mooie resultaten zijn behaald. Giant stond aan de wieg van onze kennel Zippy maar het belangrijkste van Giant, hij was onze vriend, een huisgenoot, onderdeel van het gezin, heeft veel TT huisgenoten mogen ontmoeten, wat niet altijd even gemakkelijk is geweest. De oude dag begon te spelen en hij genoot van het vrij lopen en sprintje in de honden wei, lekker eten en erbij zijn. Afgelopen week ging je snel achteruit, maar gast wat zal ik jouw missen. Je hebt een speciaal plekje bij mij. Je bent nu weer thuis en staat bij de andere TT. Als ik savonds naar de hemel kijk, ben jij de mooiste ster die staat te blinken. Ga je goed lieve vriend en geef de andere TT een dikke knuffel van ons.

Deze schilderijen van Giant zijn in emotie gemaakt door

Molly Sartori