Zippy Tibetan Terriër

Geneve Wereldshow

  • oktober 4, 2023

Zippy Tibetan Terriër

Lang, lang van tevoren hadden we ons al ingeschreven voor dit bijzonder weekend, Liisa woonde nog in Finland, maar was al ingeschreven, we wisten nog niet hoe ze zou opgroeien en of ze wel geschikt was om te showen. Het is ook een show waarin de wereld elkaar ontmoet, vrienden die TT omarmen uit de hele wereld komen elkaar hier tegen. Wij verheugde ons weer op de ontmoeting met Malin en Marie uit Zweden, fokkers van Nora welke in ons midden is. Het was weer een heerlijk om hun weer te zien, samen eten, praten en showen, dit weekend en was hierdoor al een geslaagd weekend.

Zaterdag waren Matti, Nora en Liisa ingeschreven voor de Specialty, keurmeester Dhr. T. Jakkel. Matti behaalde in de kampioensklasse uitmuntend en behaalde een 4e plaats, Nora behaalde in de jeugdklasse een uitmuntend en Nora behaalde in de Puppyklasse 1 Veel Belovend en beste puppy

Zondag was de wereldshow onder keuring van keurmeester Dhr.M.James (rasspecialist kennel Waterley) in een groot deelnemersveld. Matti was wederom ingeschreven in de kampioensklasse en behaalde een uitstekende 2e plaats met een uitmuntend rapport, Nora, in het grootste deelnemers veld, behaalde een 5e plaats met een prima exellent rapport, Liisa behaalde wederom een eerste plek in haar klasse en werd beste puppy. De erering vond Liisa prachtig en een ervaring rijker.