Zippy Tibetan Terriër

Luxemburg 107th en 108th…

  • oktober 4, 2023

Zippy Tibetan Terriër

Het was een vroege zaterdagochtend toen we afreisde naar Luxemburg samen met Nora en Liisa. Het is altijd een bijzondere reis naar de deze show, zeker als je door de mooie Belgische Ardennen heen rijdt, prachtig, allen dat al is een feestje. Een feestje werd het ook voor Nora, zij werd door Keurmeester Mevr. Marie-Josée Melchior gekozen als uitmuntend Best Junior-CIB Junior-Jeugd Kampioen, en daarmee Luxemburgs jeugdkampioen, super trots. Met dit resultaat en Belgisch- en Nederlands kampioen is Nora internationaal Jeugdkampioen. Liisa maakte het feestje compleet door een zeer belovende beoordeling te krijgen en Best Puppy of Breed te worden en daarmee naar de erering mocht. In de erering behaalde ze een derde plek in de zeer grote puppy klasse.

Zondag was wederom zo’n mooie tocht naar Luxemburg. Nora behaalde in de jeugdklasse 2 exellent en Liisa Beste puppy en best puppy of Breed.